Ruim woonhuis te Sta Maria
Category: Houses - Apartments for Sale


Bedrooms: 6
Bathrooms: 3
Parking Spaces: 2
Construction (m2): 200
Land (m2): 1000
Gated Community:
Pool:
Waterfront:
Furnished:
Air Conditioning:
Stove:
Refrigerator:

Description

Deze ruime en sfeervolle woning biedt veel mogelijkheden en is zeer centraal gelegen in Sta. Maria. De woonkamer, family room, dining en keuken zijn riant opgezet, en hebben een centrale plek in het huis. Aan de linkerzijde bevindt zich de slaapvleugel. Drie slaapkamers delen één badkamer. En de Master bedroom heeft een eigen ruime badkamer. Aan de rechterzijde zijn nog twee kamers met een badkamer te vinden, waar ook een tweede ingang is. Het huis is dus heel geschikt om te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vooral ook daar de woning gelegen is aan de doorgaande weg van Willemstad naar de Airport.
Achter de woning is een gezellige en overdekte porch. Er is een ruime, aangelegde tuin rondom de woning. Tevens is de woning voorzien van een berging/wasruimte in de tuin. Naast de woning is de mogelijkheid om te parkeren.

OMGEVING:
De wijk Santa Maria is ontstaan uit het netwerk van kerken dat door mgr. Nieuwindt is aangelegd. Het maakt deel uit van de parochie Santa Maria en bestaat nu uit de directe omgeving van de kerk. De oorspronkelijke parochie Santa Maria zelf besloeg een zeer uitgestrekt gebied waar St. Michiel en Souax zelfs nog onder vielen. Vanaf de tweede helft van de 60er jaren is een aanvang gemaakt met de verkaveling van de wijk Esperansa t.b.v. middenstandswoningen in de vrije sector en kreeg het de naam ‘Goede Hoop’. In de daarop volgende jaren heeft de wijk veel winkels en restaurants aangetrokken. Ook de goede situering ten opzichte van de Airport maakt het een geliefde buurt.


430000.00 ƒ


Sta Maria
Rooseveltweg 294
Published: June 13, 2017 | Modified: June 13, 2017


Publisher

Leo King


The item is expired. You cannot contact the publisher.